Ideer Om Forbedring Av Hjemmet Som Alle Kan Takle

Hjemmeforbedring er prosessen med å gjøre endringer i eneboliger, enten gjennom reparasjon eller renovering. Hjemmeforbedringsprosjekter kan være små, for eksempel å legge til tetningsmasse i et vindu. De kan også være store prosjekter, for eksempel å legge til nye tepper i gulv. Tipsene i denne artikkelen skal hjelpe deg med hjemmeforbedring, uavhengig av størrelsen på oppgaven.

Når du pusser opp kjøkkenet, unngå flislagte tellere. Flislagte benkeplater er mindre sanitære enn granitt eller mock-stein benkeplater, fordi mat og andre forurensninger kan bygge opp i mellomrommene mellom flisene. Tile benkeplater kan også sprekke eller til og med knuse hvis en tung tallerken slippes på dem, i motsetning til benkeplater laget av mer moderne materialer.

Du vil ha en blomstrende plen og planter i hagen din. En av de beste måtene å oppnå dette på er å befrukte dem om høsten, før den første frosten. Dette vil gi dem et løft når de begynner å vokse igjen i løpet av våren. Denne ekstra fôringen vil gi belønninger hele neste sommer.

Ikke vær redd for å bruke lyse farger i innredningen av hjemmet ditt. Mal en vegg rosa eller rød hvis du vil. Det er bare maling, du kan alltid male det på nytt senere. Det viktigste er å la din egen personlighet skinne gjennom i stil med hjemmet ditt.

Ikke alle oppussingsprosjekt må være en stor overhaling eller en stor utgift; det finnes en rekke raske og enkle oppdateringer du kan gjøre til en rimelig pris for å tilføre verdi og appellere til hjemmet ditt. Begynn med maling. Mal veggene, skapene, trimmen eller dørene dine. Du kan til og med male komfyr- eller gulvfliser med spesialmaling designet for dette formålet. Øk lagringsplassen ved å installere skap eller pantry arrangører. Bytt ut kjedelige kjøkkenskapknotter med de som er unike og dekorative. Gjør det samme med de vanlige hvite veggplatene dine mens du er i det. Forbedre din nye malingsjobb med friske, lyse gardiner og rene. Lei en gulvbuffer, og buff og voks tregulv. Litt penger og litt kreativitet kan føre til noen dramatiske endringer.

Tenk på å isolere hjemmet ditt for ditt neste store prosjekt. Installer alle vinduer og dører med vær-stripping. Varme- og kjølesystemene dine vil være mer effektive hvis du kan redusere mengden uteluft som kommer inn i hjemmet ditt. Det vil også senke strømregningen din.

Før du investerer i nye tregulv, sjekk med en profesjonell, om å se på dagens etasjer i ditt hjem. Noen ganger kan du ha vakre, naturlige løvtre gjemmer seg under lag av teppe eller linoleum, det er bare venter på å bli refinished. Du vil ende opp med en penere utseende, høyere kvalitet gulvet for mindre penger.

Som nevnt tidligere i artikkelen ovenfor, er hjemmeforbedring prosessen med å gjøre endringer, for eksempel reparasjon og renovering, til boliger. Ved å bruke tipsene i denne artikkelen, bør du kunne takle ethvert hjemmeforbedringsprosjekt uansett størrelsen på oppgaven.

http://hullrister.com